Fight Night

Kamaru Usman VS Colby Covington

EIndelijk! Iedereen kijkt hier al lang naar uit! The Nigerian Nightmare, Kamaru Usman verdedigt voor het eerst zijn Welterweight Belt tegen Colby ‘’Chaos’’ Colvington. Beide zijn uitzonderlijk goede worstelaars, waar Kamaru het vooral met zijn kracht moet doen zal Colby proberen om heel wat druk te zetten en Kamaru uit te putten. De vraag zal vooral zijn, bij wie slaat de vermoeidheid eerst toe en wie kan zijn wil het hardst opleggen aan de tegenstander!

https://www.youtube.com/watch?v=q51tWPiO0ec&t=825s

Max Holloway VS Alexander Volkanovski

Max ‘Blessed Holloway’ volgens vele de beste featherweight aller tijden heeft na een verlies in de lightweight divisie tegen dustin Poirier weer alles te winnen. Max die vooral bekend staat om zijn hoge druk en vele stoten zal volgens vele moeilijkheden ondervinden tegen Alexander Volkanovski. Een ex rugby speler met 4 longen en heel wat kracht zou volgens vele de achiles van Holloway kunnen zijn. Hij blinkt uit in het inschatten van zijn afstand en staat erom bekend zich makkelijk aan te passen tegen elke tegenstander Wij kijken alvast uit naar deze wedstrijd en hopen op een performance of the night van beide verchters.

https://www.youtube.com/watch?v=wHq4flri-QQ&t=540sAmanda Nunes VS Germaine de Randamie

Amanda Nunes DE BESTE VECHTSTER ALLER TIJDEN neemt het op tegen onze Nederlands TROTS. Politie agente en UFC vechtster De Randamie was de eerste vrouwelijke featherweight champ in de UFC na het verslaan van Holly Holm. Ze krijgt nu eindelijk een herkansing tegen Amanda Nunes, die volgens velen gaat proberen om net als in de eerste wedstrijd haar op grond te verslaan. De Randamie die bekend staat om haar Nederlandse stijl kickboxen en Nunes om haar KO’s.

De vraag is vooral of Germaine de afstand kan houden en de grond te vermijden om zo Nunes te ontronen als huidige kampioene. Wij hopen dat ze de UFC Belt naar Nederland kan brengen en deze daar voor lange tijd kan behouden. Wij verwachten in dit gevecht zeker een KO en hopelijk een niet te vergeten wedstrijd die de geschiedenisboeken in zal gaan!

https://www.youtube.com/watch?v=38A1og8MVmI&t=166s

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *