Floyd Mayweather gevecht zal Conor McGregor $75 miljoen opbrengen

conor vs mayweather

Volgens UFC President Dana White kan Conor McGregor zich heel rijk gaan rekenen als het gevecht tussen hem en Floyd Mayweather daadwerkelijk gaat plaatsvinden. Tijdens een interview bij ‘The Herd’ op 19 April 2017 werd er al gesproken over het voltrekken van een deal met Conor McGregor. Eerst is het zaak om alles met Conor McGregor te regelen, omdat hij nog onder contract staat bij de UFC. Daarna is Floyd Mayweather aan de beurt. Momenteel blijft alles nog steken op de onderhandelingen en is geld de hoofdfactor volgens Dana White.

Floyd Mayweather ontvangt cheque van $100 miljoen

Dana White verwacht dat de Amerikaan nog meer aan het gevecht gaat verdienen dan McGregor. Als commentaar zei de UFC President ‘It depends on how much the fight sells, and if the fight sells as well as I think it can, Floyd makes a little north of $100 million and Conor makes $75 million’. Dat Floyd zorgt voor uitverkochte arena’s, heeft hij al meerdere malen bewezen. Zijn laatste gevecht op 2 Mei 2015 tegen Manny Pacquiao leverde hem ruim $200 miljoen op.
Naar verwachting zal Conor McGregor het niet eens gaan zijn met deze mogelijke verdeling. De UFC kampioen vindt natuurlijk dat hij de koning van de vechtsportwereld is en niet Mayweather. We zullen zien wat voor Twitter woordenwisselingen deze uitspraken van Dana White weer gaan opleveren tussen beide heren. 100% zeker dat Conor McGregor snel een vlijmscherp weerwoord zal plaatsen op Twitter en Facebook. Na zijn laatste overwinning tegen Alvarez was de UFC kampioen er ook snel bij.

 

Floyd Mayweather’s 49-0 record

De Amerikaanse bokskampioen is natuurlijk veruit de favoriet. Tijdens Floyd Mayweather’s carriere is het nog niemand gelukt om hem KO te slaan en zijn record staat momenteel op 49-0.  Aan Mayweather zijn lange overwinningsreeks wil McGregor maar al te graag een einde brengen. Mocht de UFC kampioen dat lukken dan schrijft McGregor niet alleen geschiedenis, maar ontvangt de Ier ook een recordbedrag aan prijzengeld. Conor McGregor is nog nooit weggelopen voor een uitdaging. In de octagon pakte de Ier ook altijd alle gevechten met beide gebalde vuisten aan. Naar verwachting deinst McGregor dus ook niet weg voor deze boks challenge. Wat al zeker is dat dit toekomstige gevecht over de hele wereld bekeken gaat worden. Zodra bekend staat wanneer het gevecht plaatsvindt, laten wij dat meteen weten via deze nieuwspagina. Ook maken wij dan bekend via welke kanalen je Conor McGregor vs. Floyd Mayweather live kunt kijken.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *