,

GLORY 45: uitzendtijden, voorspellingen en fight card

GLORY 45 vindt plaats in de Sporthallen Zuid te Amsterdam op zaterdag 30 september 2017. Robin van Roosmalen mag zijn titel gaan verdedigen tegen Serhiy Adamchu uit de Oekraine. Nieky Holzken is helaas wegens een blessure niet meer van de partij. Lees verder voor de uitzendtijden, voorspellingen en de fight card.

GLORY 45: Robin van Roosmalen vs. Serhiy Adamchu

Robin van Roosmalen ( 1-10-1989 ) heeft zeer veel ervaring in de ring en is al sinds 2004 actief als pro. Zijn GLORY record is 14-3-0 (4 KO) en zijn laatste 3 wedstrijden waren overwinningen. In mei 2017 vocht Robin nog in eigen land tijdens GLORY 41 in Den Bosch. Toen versloeg hij Petpanomrung Kiatmuu9 via een jurybeslissing en won de GLORY Featherweight Championship titel ( max 65 kilo ).
De Nederlandse wereldkampioen neemt het aanstaande zaterdag op tegen Serhiy Adamchuk met als doel zijn titel te verdedigen. Zijn tegenstander werd op 7 februari 1990 geboren en is dus bijna even oud als Robin. Serhiy Adamchuk vocht in zijn carrière 43 officiële profpartijen, waarvan hij er 35 won. Zijn GLORY record is 7-3-0 (0 KO) en Adamchuk traint in Nederland bij Mike Passenier (Mike’s Gym).

GLORY 45: Robin van Roosmalen favoriet

Het titelgevecht Robin van Roosmalen vs. Serhiy Adamchuk belooft op papier het sportieve hoogtepunt van avond te worden. De winnaar van dit gevecht moet in december 2017 weer de ring in. De GLORY organisatie heeft namelijk bepaald dat de Amerikaan Kevin van Nostrand tijdens ‘GLORY 48: New York’ tegen de kampioen mag vechten.
Robin van Roosmalen ( 169 cm ) is als kampioen de dikke favoriet met een notering van 1.36. Serhiy Adamchuk ( 174 cm ) zijn notering staat op 27 september op 3.00. Robin heeft meer ervaring dan zijn tegenstander. Hij is daarnaast ook gewend om in zwaardere klasses en tegen grotere tegenstanders te vechten. Robin kan zeker tegen een stootje, dus naar verwachting behoudt hij zijn titel.

GLORY 45: blessure Nieky Holzken

Nieky Holzken is toch wel één van de bekendste kickboksers van Nederland. Lange tijd was Nieky de beste, maar hij verloor in 2016 zijn titel aan Cedric Doumbe en wist deze in 2017 ook niet terug te winnen. Tijdens GLORY 45 zou Nieky Holzken zijn tegenstander in eerste instantie de Zwitser Yoann Kongolo zijn. Echter werd eind augustus gemeld dat Holzken een andere tegenstander zou krijgen, namelijk het Russische toptalent Alim “Professor” Nabiyev ( 22 jaar oud ). Helaas werd recentelijk bekend gemaakt dat Nieky Holzken veel last had van blessures aan zijn linkervoet en linkerscheen. Deelname aan GLORY 45 was dus niet meer mogelijk. De match-up is nu afgelast en helaas staat Nieky in Amsterdam niet meer in de ring.

GLORY 45: fight card

Halve finale Light Heavyweight Tournament: Michael Duut – Dragos Zubco
Halve finale Light Heavyweight Tournament: Imad Hadar – Manny Mancha
Heavyweight: Hesdy Gerges – Mladen Brestovac
Finale Light Heavyweight Tournament: tussen de winnaar van de halve finales
Featherweight: Wereldtitelgevecht Robin van Roosmalen – Serhiy Adamchuk

GLORY 45: uitzendtijden

Natuurlijk wordt GLORY 45 in Nederland LIVE op tv uitgezonden. De uitzending van GLORY 45 begint om 21.15 uur op de zender Ziggo Sport (kanaal 14). Dit is de sportzender die door iedereen die een abonnement voor digitale tv bij Ziggo heeft, gratis kan worden bekeken. Hierdoor hoef je dus niks extra’s te betalen om GLORY 45 te kijken. Om 19.00 uur beginnen de ‘Superfight Series’. Omdat deze wedstrijden niet tot het officiële hoofdprogramma behoren, worden deze wedstrijden via internet uitgezonden op UFC TV.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *