Reebok onthuld nieuwe UFC kledinglijn

Reebok is sinds eind 2014 de officiële UFC sponsor. Er is nu nieuwe UFC merchandise te koop, inclusief een nieuwe UFC kledinglijn voor UFC 215 genaamd ‘Legacy Series’. UFC 215 vindt op 10 september plaats en is vanaf 4 uur s’nachts LIVE te zien op FOX Sports 2.

Nieuwe UFC kledinglijn

Reebok heeft de nieuwe UFC kledinglijn onthuld en er zitten een paar gave designstukken tussen. Voor aanvang van UFC 215 is er ook een speciale lijn ontwikkeld namelijk de ‘Legacy Series’. Valentina Shevchenko heeft onder andere een eigen shirt met een ‘the bullet’ logo. “Mighty Mouse” kleding ontbreekt natuurlijk ook niet in het assortiment. Demetrious Johnson kan een record gaan breken, dus UFC 215 gaat heel belangrijk zijn voor de huidige kampioen. Met trots kun je dus zijn shirt dragen in de gym. Binnen de UFC vechten nu veel vrouwen, maar het liefste zien we Paige Van Zant de kleding showen. De blonde Amerikaanse is natuurlijk ook veelvuldig op Social Media aanwezig en promoot ook graag zelf de Reebok kleding.

Levertijd UFC kledinglijn

Reebok is snel met leveren. De levertijd van een bestelling ligt wel aan het soort artikelen die besteld zijn. Tijdens de sale kan de levertijd iets langer duren, wegens de extra drukte. Bestellingen worden bijna altijd binnen 2 – 3 werkdagen thuisbezorgd. Het voordeel is dat bestellingen ook op zaterdag worden verwerkt. Dus bestel snel je favoriete sportkleding.

“Both collections represent the continued evolution of our fight apparel product lines, offering more advanced performance gear, while providing fight fans a unique offering of jerseys that were designed by some of their favorite UFC athletes. The level of customization with the Legacy Series is unprecedented in the world of professional sports. This program is truly a game changer.”- UFC Senior Vice President of Global Consumer Products Tracey Bleczinski

Gratis retourneren

Alle bestellingen zijn gratis binnen 100 dagen na ontvangst te retourneren zonder enige opgaaf van redenen. Daarnaast worden er geen verzendkosten in rekening gebracht als de bestelling met dezelfde bezorgdienst retour wordt gezonden. Hierdoor kun je dus met een gerust hart bestellen en alles thuis op je gemak passen. Mocht het niet naar wens zijn, stuur je het gewoon terug.

Kortingscode

Momenteel is er geen speciale Reebok actie, maar er is altijd een outlet gedeelte waar veel voordelige kleding en schoenen te koop is. Nu de zomer ten einde is, zal er snel weer een kortingscode beschikbaar zijn. Wij zullen dat zeker via facebook bekendmaken. Like onze pagina om up to date te blijven.

Tags: kledinglijn, merchandise, Paige VanZant, Reebok
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *