UFC 216 komt naar Canada

Edmonton is binnenkort de 10de Canadese stad waar een UFC event gehouden gaat worden. Op 27 april 2017 werd officieel bekend gemaakt dat UFC 216 zal plaatsvinden in de Rogers Place op 9 september 2017. Dit UFC event is dus exact een week na UFC Fight Night te Rotterdam. UFC 216 zal als Pay Per View (PPV) te koop zijn, plus online te kijken via de UFC Fight Pass.

Georges St-Pierre vs. Michael Bisping

Momenteel is er nog geen UFC 216 fightcard bekend, maar naar verwachting betreden een aantal Canadezen de beruchte octagon. Een mogelijke matchup is voormalig kampioen Georges St-Pierre tegen titelhouder Michael Bisping. Tijdens een persconferentie begin Maart zat de sfeer er al goed in tussen beide UFC vechters. UFC 216 in Canada lijkt de juiste locatie om dit titelgevecht te organiseren later dit jaar. Op Twitter is #BispingvsGSP al trending.

Rogers Place

Het UFC event wordt gehouden in een prachtige arena. Het Rogers Place stadion is in 2016 geopend en heeft een capaciteit van 20,000 toeschouwers. Het is de thuisbasis van NHL’s Edmonton Oilers en de WHL’s Edmonton Oil Kings. De tickets voor UFC 216 gaan binnenkort in de verkoop.

Wedden op UFC

Gelukkig staan er nog genoeg events op de planning en hoeven we als UFC fans niet te wachten op UFC 216. Het eerstvolgende grote UFC event is UFC 211 dat op 13 mei plaatsvindt. Het UFC 211 mainevent is het titelgevecht tussen Miocic en Dos Santos. De noteringen staan al online bij de bekende bookies en check onze pagina voor meer UFC 211 wedtips.

Tags: , ,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *