UFC 229; Live Kijken! Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov

quotes conor mc gregor

FOX Sports zal UFC 229 live uitzenden vannacht. Zet je wekker, want vanaf 4 uur start de maincard. Deze match-up zal waarschijnlijk alle records gaan breken. Mis niks en lees verder voor meer informatie over McGregor vs. Nurmagomedov.

UFC 229 Fight card! McGregor vs. Nurmagomedov

UFC 229 is zeker een pareltje. Natuurlijk door het titelgevecht, maar de rest van de maincard doet zeker niet onder. Niet minder dan Tony Ferguson vs. Anthony Pettis zullen voor amusement gaan zorgen. Tony heeft te kampen gehad met blessureleed, maar lijkt weer topfit te zijn.

Conor McGregor vs. Khabib Nurmagomedov
Tony Ferguson vs. Anthony Pettis
Ovince Saint Preux vs. Dominick Reyes
Derrick Lewis vs. Alexander Volkov
Michelle Waterson vs. Felice Herrig

Live kijken! McGregor vs. Nurmagomedov

Tune in vanaf 4 uur s’nachts op FOX Sports 4, want UFC 229 staat gepland tussen 04.00 en 08.00 uur. De clash van de eeuw tussen Khabib en McGregor zal rond half 6 – 6 uur starten. FOX Sports 4 is the place to be! Je moet wel beschikken over een abonnee van FOX Sports International of FOX Sports Compleet.

Rivaliteit! McGregor vs. Nurmagomedov

Dit titelgevecht is het gevecht waar alle fans al jaren op wachten. Eindelijk is het zover! Wie strijkt er met de eer en mag als winnaar op de Octagon klimmen? Het is niet puur een gevecht, maar deze match-up is persoonlijk geworden. Zowel McGregor als Nurmagomedov hebben elkaar proberen af te kraken en met succes. Het is meer op een onderlinge verbale oorlog gaan lijken. Plus het bus incident in New York niet te vergeten. Tijdens de persconferentie werd er aardig over en weer geschreeuwt. McGregor is natuurlijk heer en meester in dit spel en wist in het verleden ook Aldo uit de tent te lokken. De vraag is of Khabib zijn rust kan bewaren of dat hij Conor gaat opjagen?

“I CAME BACK TO SHUT THIS MAN UP, A LITTLE RAT, A LITTLE WEASEL.”- Conor McGregor

Khabib leek in de aanloop minder aangeslagen, maar ook nu laat de Rus zien dat het hem persoonlijk raakt. Na afloop wil hij ook zeker geen handen schudden met Conor.

“YOUR WRESTLING IS ZERO, YOUR GRAPPLING IS ZERO, I’M GOING TO MAUL YOU!” – Khabib Nurmagomedov

Wedden! McGregor vs. Nurmagomedov

Alle bekende bookies bieden noteringen aan; Nurmagomedov is de favoriet en McGregor is de underdog. Je kunt natuurlijk op de winnaar wedden, maar er zijn meerdere wedoptie’s beschikbaar. Wij adviseren om op aantal rondes te wedden. Titelgevechten duren 5 rondes, dus er kan van alles gebeuren. Als iemand even zijn concentratie verliest, kan die al op zijn rug liggen. Fysiek is MMA super zwaar, dus conditie speelt ook een grote rol. Conor heeft vaker last gehad van verzuring en kon daardoor gewoon niet meer op zijn benen staan, zoals tijdens McGregor vs. Mayweather.

Stats! McGregor vs. Nurmagomedov

McGregor’s reach is 188 cm en dit werkt in het voordeel van de Ier. Nurmagomedov’s bereik is maar 178 cm en aangezien hij een worstelaar is, moet hij de afstand dichten om McGregor naar de grond te werken. Echter heeft Khabib al vaker tegen soortgelijke tegenstanders gevochten, namelijk Barbosa. De Rus wist hem aardig te domineren, maar de style van Conor is niet exact hetzelfde. ‘The Notorious’ McGregor beschikt over meer knock-out power, want ruim driekwart van zijn partijen won hij via KO/TKO. Khabib zal gelijk in de eerste ronde een antwoord moeten vinden op de counterpunches van McGregor. Plus zijn southpaw vechtstijl is anders dan de meeste vechters. Als tegenantwoord moet McGregor’s takedown-defence op scherp staan. Deze match-up gaat in feite een gevecht worden tussen een worstelaar en een bokser.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *