UFC 246

Hier komt die dan! Eindelijk stapt McGregor nog eens de ring in! Sinds zijn verlies tegen de kampioen Khabib Nurmagomedov hebben we Conor helaas enkel negatief in het nieuws zien verschijnen.


Conor zorgt meteen voor een verrassing om dit gevecht in de Welterweight gewichtsklasse te houden. Of dit in zijn voordeel is zal nog moeten blijken. Feit is dat Cowboy veel meer wedstrijden in dat gewichtsklasse heeft en onlangs no Mike Perry Versloeg alvorens hij een verlies incasseerde tegen Tony Fergusson.

De vraag is vooral of Conor conditioneel 5 rondes kan gaan, zo niet zal die cowboy heel snel moeten wegleggen alvorens deze op de grond terechtkomen. Cowboy heeft een hele boel records onder zijn naam staan (Meeste Finishes , Meeste Leg Kick Finishes, meeste wedstrijden in de UFC).

In principe hebben we hier een wedstrijd om de vingers van af te liken en zou dit een mooi gevecht kunnen worden tussen twee ervaren kickboxers.


Andere gevehten om op te letten:

Holly Holm hoopt haar verlies tegen Nunes weg te poetsen tegen Raquel Pennington die geen al te goede reeks achter haar naam heeft staan. De vraag is of Raquel pennington deze keer Holly wel kan kloppen na de split decision die ze in 2015 hebben gehad.

Een leuke wedstrijd om naar uit te kijken is het gevecht tussen Olksiy Oliynyk en Maurice Green. Oliynik die befaamd is om zijn submission maar misschien iets te licht is voor de heavyweight divisie gaat proberen om Maurice Greene te verslaan in zijn 3e UFC partij. Maurice Green die het goed deed in TUF vorige jaar komt stilletjes aan de top 10 instormen en kan nu bewijzen of hij in de UFC op zijn juiste plaats is. Maurice Greene die het vooral van zijn kickboxing en lengte gaat moeten hebben word ten zeerste aangeraden om Oleksiy ten alle tijden te vermijden op de grond. Kan dit dit doen dan zien we Maurice misschien nog wat moois waarmaken in UFC.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *