Vecht Alistair Overeem tijdens UFC 213

UFC 213 AlistairO vereem

De vraag wanneer Alistair Overeem weer gaat vechten in 2017 is zo goed als beantwoordt. De geruchten gaan namelijk dat Alistair Overeem tijdens UFC 213 de kooi instapt tegen niemand minder dan de voormalige zwaargewichtskampioen Fabricio Werdum.

Alistair Overeem vs. Fabricio Werdum 3

Als dit nieuws waar is dan zal menig UFC fan een gat in de lucht springen. Beide vechters zijn bekend met elkaars kwaliteiten, want dit is niet de 1ste keer dat ze tegenover elkaar staan. Aangezien zowel Werdum (21-6-1 MMA, 9-3 UFC) als Overeem (42-15 MMA, 7-4 UFC) al jaren in het vak zitten, hebben ze in verschillende organisaties gevochten. Fabricio Werdum en Alistair Overeem stonden al 2keer eerder oog in oog met elkaar.

1-1 onderling resultaat

De 1ste onderlinge ontmoeting vond plaats tijdens ‘Pride FC: Total Elimination Absolute’ in 2006. Toen won Werdum via submissie met een Kimura. Daarna stonden beide heren 5 jaar later in de kooi tijdens de ‘Strikeforce Heavyweight Grand Prix’. Alistair Overeem won dat 2de gevecht en daardoor staat het onderlinge resultaat nu op 1-1. Als dit gevecht doorgaat dan zal dat absoluut een topper gaan worden. Beide heren hebben enorm veel ervaring in de octagon en beschikken over Knock-Out power.

Alistair Overeem is Nederlands trots

Als UFC fans zijn we zeer trots op Alistair Overeem, want hij heeft voor de Nederlandse vechtsport al veel betekend. Momenteel zorgt Overeem voor veel extra publiciteit voor de UFC en door zijn successen hebben ook de reguliere media aandacht geschonken aan deze prachtige sport. Dit zal zeker positief werken op het imago, aangezien vechtsporten in het algemeen niet altijd in een goed daglicht worden gezet. De UFC waardeert Nederland ook zeer, omdat we nu in september 2017 het 2de event mogen gaan organiseren in Rotterdam. Het is duidelijk een blijk van waardering en erkenning en hopelijk kan Alistair Overeem dan ook de octagon instappen en wellicht een rematch eisen tegen Stipe Miocic.

Trilogie

Als de trilogie tussen Overeem en Werdum daadwerkelijk gaat plaatsvinden, zullen wij dat natuurlijk melden op weddenufc.nl. Naar verwachting zal Alistair Overeem ook zeker als favoriet gezien gaan worden. Zodra het officieel is, zullen de bekende bookmakers de noteringen snel online plaatsen. Daarna zorgen wij ook weer voor een uitgebreid artikel met belangrijke UFC wedstips en voorspellingen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *