Miocic en Jedrzejczyk druk met voorbereidingen UFC 211

Het is bijna zover, want UFC 211 staat 13 mei op het programma. Aanstaande zaterdag stappen 2 huidige kampioenen de octagon in om beide titels te verdedigen. Zowel Miocic als Jedrzejczyk zijn druk bezig met de voorbereidingen. Wie het meest ijdel is, zal je misschien verbazen. UFC 211 wordt om 4:00 uur s’nachts LIVE uitgezonden op FOX Sports 6. 

Stipe Miocic ijdel

Stipe Miocic stapt op 13 mei met een nieuw kapsel de octagon in. Bloed, zweet en tranen kost het om de top te bereiken. Een gezonde dosis ijdelheid is belangrijk als de camera’s op je gericht zijn. In de media krijgt elke UFC kampioen zoveel aandacht dat het uiterlijk niet kan achterblijven. Tussen zijn drukke trainingsschema bezoekt Miocic nog even de kapper. Qua focus lijkt de kampioen klaar te zijn voor deze grote uitdaging. De zwaargewichtsklasse is een gevaarlijke divisie omdat alle UFC vechters beschikken voor Knock-Out power. Snelheid en precisie maakt het verschil.

Joanna Jedrzejczyk’s voeding & training

Joanna Jedrzejczyk is vooral druk op Instagram met het posten van haar gezonde rituelen ter voorbereiding op UFC 211. Een UFC kampioen zijn, kost tijd en vooral veel discipline. Voeding is belangrijk omdat Joanna op gewicht moet blijven. Daarnaast om fit de octagon in te stappen, ondergaat Joanna een zwaar fitnessprogramma in aanloop naar haar titelgevecht.

Wedden op UFC 211

Natuurlijk bieden alle bekende bookmakers verschillende wedoptie’s aan voor het aankomende UFC event dat op 13 mei 2017 gehouden wordt in Dallas. Wegens het tijdverschil wordt het event pas zaterdagnacht om 4:00 uur in Nederland op tv uitgezonden. Houdt weddenufc.nl in de gaten voor UFC211 wedtips. Verhoog je winkansen en maak snel een gratis account aan. Zowel LeoVegas, Mr. Green als 888 Sport bieden alle nieuwe spelers een welkomstbonus aan. Succes met je voorspellingen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *